Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

21ο Συνέδριο Ημέρες Παθολογίας

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά, σας προσκαλούμε στο 21ο Συνέδριο Ημέρες Παθολογίας, που διοργανώνεται από τη Γ' Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών και θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel, στις 16 και 17 Μαρτίου 2012.

Επί εικοσιένα συναπτά έτη, η Γ' Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, πιστή στην πεποίθησή της ότι ο Έλληνας Παθολόγος έχει ανάγκη σφαιρικής και συνεχούς εκπαίδευσης, διοργανώνει το ετήσιο Συνέδριό της, με στόχο να συμβάλει στην τεκμηριωμένη γνώση του μάχιμου γιατρού, ώστε να ανταποκριθεί στο δύσκολο έργο του για τη φροντίδα του ασθενούς.

Έτσι και στο 21ο Συνέδριό μας συνεχίζουμε αυτή την προσπάθεια και ενισχύουμε ακόμη περισσότερο το Επιστημονικό Πρόγραμμα, ξεκινώντας με Στρογγυλά Τραπέζια και Διαλέξεις από έμπειρους και διακεκριμένους ομιλητές συναφών ειδικοτήτων, που θα προσφέρουν στους νεότερους ειδικευόμενους και στους παλαιότερους συναδέλφους τη δυνατότητα εμβάθυνσης στα θέματα των ειδικοτήτων και εξειδικεύσεων της Παθολογίας.

Η ενεργός συμμετοχή σας και το 2012 στο Συνέδριό μας, τόσο με την υποβολή εργασιών, όσο και με την παρουσία σας στις Συνεδρίες, θα αποτελέσει το αναμφισβήτητο κριτήριο για την επιτυχία του στόχου μας!

Με συναδελφικούς και φιλικούς χαιρετισμούς,
Η Πρόεδρος του Συνεδρίου

Ευανθία Διαμάντη-Κανδαράκη


Για να δείτε το Επιστημονικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου,
παρακαλούμε πατήστε
εδώ
 
Για την εγγραφή σας στο Συνέδριο, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου