Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Προειδοποίηση ΕΟΦ για προϊόν απώλειας βάρους ECOSLIM

Δελτίο τύπου ΕΟΦ 11/8/2017

ECOSLIM 



Ο ΕΟΦ, προειδοποιεί ότι το προϊόν «ECOSLIM» που διακινείται μέσω διαδικτύου ως συμπλήρωμα διατροφής και προωθείται για τη μείωση του σωματικού βάρους, δεν είναι γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ. Πρόκειται για αγνώστου προέλευσης προϊόν, αμφιβόλου ποιότητας και αποτελεσματικότητας και ως εκ τούτου δυνητικά επικίνδυνου για τη δημόσια υγεία.
Υπενθυμίζεται ότι η αγορά η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από μη εγκεκριμένες και αναξιόπιστες πηγές, όπως το διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ


1 σχόλιο:

  1. Κόκκας Μετακομίσεις Μεταφορές
    Οι μετακομίσεις και οι μεταφορές αποτελούν τη βασική δραστηριότητα της εταιρείας μας από το 1990. Με 30 χρόνια εξειδικευμένης εμπειρίας στις μετακομίσεις και μεταφορές, ένα
    άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και πλήρη εξοπλισμό τελευταίας
    τεχνολογίας, οι Μεταφορές Μετακομίσεις Κόκκας με έδρα την Αθηνά, σας εγγυάται μία μετακόμιση απαλλαγμένη από φθορές, άγχος, προβλήματα και καθυστερήσεις! Εξυπηρετούμε οποιαδήποτε περιοχή της Αττικής άμεσα με ένα τηλέφωνο στο 6944332741
    Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδος
    Το eodigos είναι ένας πανελλαδικός επαγγελματικός οδηγός, όπου μπορείς να βρεις οποιαδήποτε κατηγορία και οποιοδήποτε επάγγελμα!

    i-need
    Ο καλύτερος τεχνίτης ή τεχνικός βρίσκεται δίπλα σου με ένα κλικ

    ΑπάντησηΔιαγραφή