Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014

Επιμορφωτική Ημερίδα : «Προσέγγιση του διαβητικού ασθενούς στο φαρμακείο»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κορινθίας σας καλεί να παρακολουθήσετε την Επιμορφωτική Ημερίδα με τίτλο: «Προσέγγιση του διαβητικού ασθενούς στο φαρμακείο», στα πλαίσια της Δια Βίου Εκπαίδευσης φαρμακοποιών και βοηθών φαρμακείου.

 Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Κυριακή 1/6/2014 στο ξενοδοχείο ALKYON (Βραχάτι Κορινθίας), με είσοδο ελεύθερη για τα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κορινθίας αλλά και των όμορων Συλλόγων Αρκαδίας και Αργολίδας.

 Πρόγραμμα ημερίδας ( Διάρκειας από 10:30 π.μ. έως 13:00 μ.μ.) 
  •  Χαιρετισμός από την Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κορινθίας και συντονιστή της εκδήλωσης, κα. Αν. Μπάρτζη.
  •  Επιστημονική ομιλία από τον κ. Α. Σωτηρόπουλο, Διευθυντή ΕΣΥ – Παθολόγος Διαβητολόγος & Γενικός ΙατρόςΓ Παθολογικού Τμήματος & Διαβητολογικού ΚέντρουΓ.Ν. Νικαίας Πειραιά – Πρόεδρος Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας ( ΕΔΕ ). 
  • Επιστημονική ομιλία από τον κ. Στ. Σκληρό MD, PhD Διευθυντή ΕΣΥ – Γενικής / Οικογενειακής Ιατρικής K.Υ. Νεμέας – Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Έρευνας & Εκπαίδευσης στην ΠρωτοβάθμιαΦροντίδα Υγείας – Αντιπρόεδρος Ελληνικού Κολλεγίου Γενικής Ιατρικής. 
  •  Κλείσιμο της εκδήλωσης από τον κ. Π. Καραγιάννη, Διευθυντή του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΑ., ο οποίος είναι και ο χορηγός της συγκεκριμένης διοργάνωσης. 


Παρακαλούμε να συμμετέχετε στη διαμόρφωση του περιεχομένου των θεμάτων που θα αναπτύξουν οι παραπάνω ομιλητές, στέλνοντας μας τις ιδέες ή ερωτήσεις σας στη γραμματεία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κορινθίας στο e-mail: fasyko@otenet.gr ή στο fax: 27410-29778Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου