Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012

Εβδομάδα Δωρεάν Εξετάσεων Συναισθηματικής και Σωματικής Κατάστασης (11-15/06) από την Ελληνική Διπολική Οργάνωση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (05/06/12)

ΕΔΟ check-UP: Εβδομάδα Δωρεάν Εξετάσεων
Συναισθηματικής και Σωματικής Κατάστασης (11-15/06)

Μέσα στα πλαίσια της ενημερωτικής και επιστημονικής δράσης της Ελληνικής Διπολικής Οργάνωσης (ΕΔΟ) και στοχεύοντας πάντα στη προαγωγή της υγείας των ασθενών με διπολική διαταραχή και κατάθλιψη, διοργανώνεται εθελοντική δράση όπου θα προσφέρονται δωρεάν εξετάσεις της συναισθηματικής και της σωματικής κατάστασης σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Συγκεκριμένα θα εξεταστεί η διάθεση και άλλα στοιχεία της παρούσας ψυχικής κατάστασης των ενδιαφερομένων με έγκυρες ψυχομετρικές μεθόδους, καθώς και οι παράμετροι της σωματικής κατάστασης που υποδεικνύουν κίνδυνο μεταβολικού συνδρόμου. Θα δοθούν αποτελέσματα και σύντομη ενημέρωση για την ψυχική και φυσική κατάσταση του κάθε εξεταζόμενου.

Όσοι επαγγελματίες ψυχικής υγείας (ψυχολόγοι, ψυχίατροι κτλ) και σωματικής υγείας (διατροφολόγοι, γυμναστές κτλ) ενδιαφέρονται να ενισχύσουν την εθελοντική δράση μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους ηλεκτρονικά αποστέλοντας βιογραφικό σημείωμα με την ένδειξη ΕΔΟ check-UP στο edo@bipolar.gr

Οι εξετάσεις θα προσφέρονται εντελώς δωρεάν από μέλη εθελοντές ψυχολόγους και διατροφολόγους της ΕΔΟ κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού (210-8815970).

Ημερομηνίες εξετάσεων:

11 Ιουνίου με 15 Ιουνίου (πρώτη πιλοτική φάση δράσης).


Σχετικά λινκ
Το event στο Facebook
Η ιστοσελίδα της ΕΔΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου